Zakelijk

Service en onderhoud

Installatiebedrijf OUD biedt advies, onderhoud en installatie van cv-ketels, boilers en zonneboilers aan zakelijke klanten. Installatiebedrijf OUD weet dat comfort en zekerheid belangrijk zijn. Daarom bieden we twee verschillende diensten die speciaal gericht zij op goed functioneren van uw warmte- en warmwaterinstallaties.

Onderhoudscontract
Comfortabele warmte en altijd warm water. Goed onderhoud van uw warmte- warmtwatertoestellen is hierbij van groot belang. Met een onderhoudscontract van Installatiebedrijf OUD heeft u naar het onderhoud van uw toestellen geen omkijken meer. Bovendien beiden we u een aantrekkelijk tarief.

Installatiecheck
De ketel vormt de spil van de warmte- en warmwaterhuishouding in uw bedrijfspand. Dan moet hij natuurlijk gewoon goed en zonder problemen functioneren. En als er iets is, dan wilt u dat dit snel en goed wordt opgelost. Vraag daarom nu de installatiecheck aan!
We geven u een uitgebreid overzicht van de staat en het functioneren van uw installatie en adviseren u over eventuele vervangingen of reparaties.

Klik hier om een installatiecheck aan te vragen!