Consument

Snel Compleet servicepakket

Bij installatiebedrijf OUD kunt u terecht voor een complete service: elektra, gas, water, sanitair, riolering, cv-installaties inclusief onderhoud. Alle technische installaties die in een woonhuis voorkomen, kunnen wij aanleggen. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons rekenen op vlotte service: dagelijks zijn onze eigen onderhouds-monteurs op pad in ons werkgebied in Noord-Holland. In geval van nood is er altijd een professional bij u in de buurt!

Service en onderhoud
Installatiebedrijf OUD biedt advies, onderhoud en installatie van cv-ketels, boilers, zonneboilers en geisers aan consumenten. Wij weten dat comfort en zekerheid belangrijk zijn. Daarom bieden we twee verschillende diensten die speciaal gericht zijn op het goed functioneren van uw warmte- en warmwaterinstallaties.

Onderhoudscontract
Comfortabele warmte en altijd warm water. Goed onderhoud van uw warmte- en warmwatertoestellen is hierbij van groot belang. Met een onderhoudscontract heeft u naar het onderhoud van uw toestellen geen omkijken meer. Bovendien bieden we u een aantrekkelijk tarief.

Voorkom koolmonoxidevergiftiging!
Een keukengeiser gebruikt gas voor het verwarmen van uw water. Maar als er onderdelen vies zijn, wordt het gas op een verkeerde manier verbrand. Hierdoor kan koolmonoxide (CO) onstaan, wat levensgevaarlijk is om in te ademen. Omdat u koolmonoxide niet kunt ruiken of zien, is het belangrijk om uw geiser altijd schoon te houden. Dit kan door een onderhoudscontract bij ons af te sluiten.

Ketelcheck
De ketel vormt de spil van de warmte- en warmwaterhuishouding in uw woning. Dan moet hij natuurlijk gewoon goed en zonder problemen functioneren. En als er iets is, dan wilt u dat dit snel en goed wordt opgelost. Vraag daarom nu de Ketelcheck aan! We geven u een uitgebreid overzicht van de staat en het functioneren van uw ketel en adviseren u over eventuele vervangingen of reparaties.

Klik hier voor een KetelCheck aan te vragen!