Zon

Zonnepanelen

Wij zijn een installatiebedrijf dat zich al enige jaren heeft gespecialiseerd in duurzame energie oplossingen voor particulieren en bedrijven. Naast zonnestroomsinstallatie installeren wij ook zonneboilers, warmtepompen en houtgestookte cv-haarden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten een goede kwaliteitsaanbieding doen. Bij verschillende offertes wordt de keuze voor de installateur vaak bepaald door de aangeboden prijs. Terwijl iedereen wel weet dat de goedkoopste natuurlijk niet altijd de beste is.

Aangezien een zonnestroom installatie een lange tijd moet meegaan en in de buitenlucht geplaatst wordt is de kwaliteit van doorslaggevend belang.

Ook de omvormers en het type systeem hebben grote invloed op het totale rendement van de installatie. Om al deze mogelijkheden met u te bespreken is een opname ter plaatse altijd noodzakelijk om een juiste offerte te kunnen samenstellen.

In samenspraak met u kunnen wij aan de hand van uw wensen een offerte samenstellen die geheel bij u past.

Deskundig advies
Wij bieden u deskundig advies. U geeft uw wensen aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Een bezoek aan uw huis of pand is daarbij een must. Door uw daksituatie en de meterkast ter plekke te bekijken kunnen we u een op maat gesneden advies geven. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Maak meteen een afspraak met onze adviseurs.

Complete systemen
Wij leveren u complete systemen. Deze bestaan uit de zonnepanelen, omvormers, montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. De door ons geinstalleerde systemen zijn voorzien van een monitoringsysteem, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen.