Over OUD

Voor niets gaat de zon op: hoog rendement aan energie

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid zijn belangrijke aandachtspunten voor Installatiebedrijf OUD. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in zonne-energie.
Wij staan garant voor de professionele aanleg van de twee gangbare systemen: de zogeheten vlakkeplaatcollectoren en de - iets nieuwere - zogeheten heat pipes. Het rendement van deze innovatieve vacuümbuizen ligt hoger dan dat van de traditionele vlakkeplaatcollectoren (vooral bij lagere temperaturen, want heat pipes winnen al warmte uit daglicht als de zon niet schijnt). Naast de effectieve warmtewinning en lange levensduur hebben heat pipes nog een voordeel. Ze zijn flexibel toepasbaar, namelijk zowel horizontaal als verticaal, en dankzij hun vormgeving soms een aantrekkelijk onderdeel van de architectuur.

Werken bij Installatiebedrijf OUD
Installatiebedrijf OUD is gevestigd in Barsingerhorn waar vanuit een landelijk maar toch centraal gelegen bedrijfspand het bedrijf wordt gerund. Naast het kantoor beschikken wij ook over een showroom voor electra, sanitair en CV, maar ook hout en pelletkachels zijn hier te bekijken. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van technische installaties voor de particuliere woningbouw en onderhoud hiervan.

Dit houdt in: het vervangen van cv-ketels of het geheel aanleggen van cv-installaties, indien men kiest voor vloerverwarming wordt in eigen beheer een vloerverwarmingsverdeelblok gefabriceerd welke een optimale werking garandeert.

Ook het leasen van een cv-ketel behoort tot de mogelijkheden. Het aanleggen van een complete badkamer inclusief de bouwkundige werkzaamheden kan door de firma OUD worden georganiseerd. Het aanpassen van de elektrische installaties, zoals bij het vervangen van een keuken, is een andere veel voorkomende werkzaamheid.

Installatiebedrijf OUD is landelijk erkend electra,- gas, water- en cv-installateur. Vind jij het leuk om in de techniek te werken en heb je teamgeest en collegialiteit. Een sterke wil om service en kwaliteit te leveren, enige jaren ervaring als cv-monteur, maar ook beginnende cv-monteurs kunnen reageren. Dan hebben wij een leuke baan voor je!

Vier decennia ervaring

Installatiebedrijf OUD kan bogen op vier decennia ervaring.
40 jaar terug zijn we op bescheiden schaal gestart met een elektronisch installatiebedrijf. Al een paar jaar later begon de uitbreiding van ons werkpakket en inmiddels bieden we een complete service: elektra, gas, water, riolering, cv-installaties, inclusief onderhoud, sanitair. Alle technische installaties die in
een woonhuis voorkomen, kan installatiebedrijf OUD aanleggen.
(lees verder)

Installatiebedrijf OUD draagt een warm hart toe
aan duurzame energie!

Verantwoord omgaan met het mileu is een belangrijk aandachtspunt in de bedrijfsfilosofie van Installatiebedrijf OUD. Daarom heeft dit bedrijf in Barsingerhorn zich gespecialiseerd in houtverwarming. Op een innovatieve manier die dubbel voordeel met zich meebrengt: besparen op milieubelasting én op het energiebudget.

Lees meer op onze website: www.houtverwarming.info